Blog

AKTIVIT PLUSZ – TELJESÍTS MAGAS FOKON!

vitamin shop
Teljesítmény fokozás az élet minden területén:
• sporteredmények, állóképesség növelése IGF-1 és IGF-2 hormonok segítségével,
szexualitás fokozása mindkét nemnél,
• szervezetünk immunrendszerének erősítése, ezáltal egészségünk és teherbírásunk kíméletes fokozása.

A Deep Blue Health AKTIVIT PLUSZ szarvasagancs-bársony kivonat a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland erdős-füves területein farmtenyésztett szarvasok agancsáról kinyert hasznos immunerősítő anyagokat tartalmazza.

1. Hogyan hat a kivonat?
• A szarvasagancs-bársony egy a kínai orvoslásban évezredek óta ismert leghasznosabb természetes gyógytermékek között.
• Lényeges egészségjavító, energia és szexuális tonic-ként használják az emberek már 2000 éve.
• Javítja az immunrendszer működését.
• Javítja az atlétikai teljesítményt és erőt, az izom regenerálódását edzések után.
• Alternatív táplálék kiegészítő testépítőknek.
• Forrása a növekedés alkotóelemeinek, magában foglalja az IGF-1 és IGF-2-t.

2. Mik a legfontosabb területek, ahol lehetséges kedvező hatás kifejtése?
• ízületi gyulladásban és köszvényben szenvedőknek,
• szexuális teljesítőképesség fokozása mindkét nemnél,
• vérnyomás kezelésére,
• hemoglobinszint növelésére,
• izomerő erősítésére,
• gyomorfekélyre,
• megduzzadt prosztatára,
• menstruációs rendellenességre, a nők erősítésére,
• vitalitást ad és lassítja az öregedést.

3. Miért ajánljuk a Deep Blue AKTIVIT PLUSZ szarvasagancs-bársony kivonatot?
• Mert természetes és használata semmiféle veszélyt nem jelent szervezetünkre, sőt erősíti azt.
• Csak azt tartalmazza, ami rá van írva: az új-zélandi szarvasagancs-bársony kivonatot, szentjánoskenyérfaliszt hordozóanyaggal bármiféle higítás, adalékanyag nélkül, ellenőrzött helyről és megbízható előállítással.
• Mert más készítmények hatóanyaga legtöbbször nem versenyezhet ennek a kivonatnak az IGF-1 és IGF-2 tartalmával és kedvező élettani hatásaival.
• Mert megfizethető áron nyújt tartós eredményt, csökkenti a fájdalmat, segít testünket karbantartani, életminőségünket megőrizni.

Gazdaságos kiszerelés: egy doboz 100 db 450 mg-os kapszulát tartalmaz.

Felhasználási javaslat: napi 1-3 kapszula, ellenjavallat nélkül!

KLOROFILL

vitamin shop
A klorofill neve görög eredetű: chloros = zöld, és phyllon = levél. Nagyrészt a levelek sejtjeiben található, de más zöld szövetekben is előfordul. Érdekesség hogy a vérben lévő hemoglobin és a klorofill, amit a növények vérének is neveznek, csak egyetlen atomban térnek el egymástól, pedig elég bonyolult molekulák. A vér hemoglobinja közepén vas atom van, a klorofill molekula közepén magnézium van. Vajon ennél nyomósabb indok kell-e arra nézve, hogy milyen fontos a klorofill.

Mire jó a klorofill?

A klorofillt évszázadok óta alkalmazzák a világ minden táján méregtelenítésre. A kísérletek tanúsága szerint a klorofill közömbösítheti az étkezéssel a szervezetbe jutó kémiai rákkeltő anyagokat a májban és a vékonybélben, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben.

Elősegíti a mérgek kiürítését és a savak semlegesítését. A magas klorofilltartalmú tápanyagok lúgosítják és méregtelenítik a testet, különösen a májat. Rendkívül erős lúgosító hatással vannak az emésztőrendszerre, jótékony hatásúak lehetnek reumás ízületi panaszoktól, köszvénytől szenvedők számára, elűzik a testszagot, megszüntetik a rossz leheletet, enyhítik a torokfájást, javítják a vérkeringést és az emésztést, illetve csökkentik a fáradságot, optimalizálják és fenntartják az egészségi állapotot

A klorofill láthatóan ellenállóbbá teszi a sejteket a baktériumokkal szemben, elősegíti a sebgyógyulást, segít a gyomorfekély kezelésében és szabályozza a bélműködést is.

COENZIM Q10 - KOENZIM Q10

vitamin shop
Az esszenciális Coenzim Q10/Koenzim Q10 szükséges a sejtszintű energia-termeléshez és a légzéshez. A változatos élettani funkciókhoz szükséges energiát biztosító mitokondriális elektron-szállító rendszer része. A Coenzim Q10/Koenzim Q10 támogatást nyújt a szervezet összes sejtjének; speciálisan a sok energiát igénylő szöveteknek: a szívizomzatnak, a periodontalis szöveteknek és a szervezet természetes sejtszintű védekező rendszerének.

A Coenzim Q10/Koenzim Q10 emeli a szervezet összes sejtjének energiaszintjét, magasabb energiát, munkatűrést biztosítva és optimális étrend-kiegészítő támogatás a szív-érrendszernek.

ASCORBYL PALMITATE: A ZSÍROLDÉKONY C-VITAMIN

vitamin shop
Az Ascorbyl Palmitate a C-vitamin egy magas biológiai hasznosíthatóságú, zsíroldékony származéka. A C-vitamin összes előnyét birtokolja, DE ellentétben a vízoldékony formával, képes a sejtmembrán lipidrétegében tárolódni, amíg a szervezetnek szüksége lesz rá. A C-vitamin széleskörű támogatást nyújt az emberi szervezetnek. Hatásos antioxidáns és szabadgyök "eltakarító". Támogatja a szervezet védekező rendszerét az erősített fehérvérsejt funkción és aktivitáson; az emelt interferon szinteken és antitest válaszokon és a pajzsmirigy hormonok kiválasztásán keresztül. Nélkülözhetetlen a sejtek közötti alapállomány és a kollagén kialakításához és fenntartásához. A C-vitamin segíti a vas felszívódását, a vörösvérsejtek képződését és a folsav aktív folsav átalakulását. Fenntartja az egészséges hisztamin kibocsájtását és támogatja a limfociták kialakulását. A C-vitamin szükséges a carnitin és szteroidok szintéziséhez.

A C-vitamin a leghatásosabb antioxidánsok egyike, optimális étrend-kiegészítő támogatás minden élettani funkcióhoz, beleértve az érrendszeri és kapilláris egységet a szív-érrendszer támogatásában. A C-vitamin Ascorbyl Palmitate formája a sejtmembrán lipidjében tárolódik, egy készenléti raktárat biztosítva a nélkülözhetetlen étrend-kiegészítőnek.

OLAJFALEVÉL KIVONAT: A TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM

vitamin shop
A mediterrán olajfa, Olea europea, eutróf vegyületek termelésével védi meg magát a baktériumok, gombák, paraziták és rovarok (környezeti ártalmak) ellen. A olajfalevél kivonatának előnyeit 150 éve népszerűen használják a füvekből készített és népi orvoslásban. Az aktív hatóanyag az olajfalevél kivonatban az oleuropein, egy phenol-glücosid származék (felépítése szerint osztályozva iridoid). Az olajfalevél az oleuropein mellett tartalmaz rutin-, luteolin- és heszperidin-bioflavonoidokat, amelyek szinergista módon erősítik az oleuropein természetes aktivitását.
 
Parazita: élősködő (régiesen: élősdi) egy másik faj (gazdafaj) egyedeinek testében vagy testfelszínén él és annak testéből táplálkozik.
Eutróf:
Rutin: vagy rutozid, egy flavonoid glikozid, amely megtalálható többek között a hajdinában (Polygonum fagopyrum L.), a rutafűben (Ruta graveolens L.), a Rheum fajok leveleiben és a brazil Fava D'Anta fa gyümölcsében. P-vitamin hatású vegyület. Antioxidáns tulajdonsága miatt gátolja a rák kialakulását, erősíti a hajszálereket ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban. Csökkentheti az oxidált LDL koleszterin citotoxicitását és ezzel csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
Luteolin: egyfajta bioflavonoid.
Heszperidin: a C-vitamin komplex alkotórésze, megtalálható többek között a kislevelű hárs (Tilia cordata) és a nagylevelű hárs (Tilia platyphyllos) virágában.
Bioflavonoidok: rendszerint a narancs és a citrom héjából állítják elő, de megtalálható a csipkebogyóban is. Ezek a vegyületek az erek falának épségét biztosítják, P-vitamin komplex néven is ismertek.
Szinergista: két vagy több anyag egymás hatását támogatja, erősíti.