Hírmondó 2007.

HÍRMONDÓ 2007. december karácsonya

vitamin shop

Szeretettel Köszöntjük Kedves Olvasóinkat!

Hírlevelünk célja információkat eljuttatni Önhöz, az egészségesebb életmódról, illetve a helyes táplálkozás és a táplálkozást minőségileg kiegészítő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek használatáról.

A Physicians‘ Desk Reference (Orvosi Referenciakönyv) szerint az átlagos tablettákban lévő vitamin és ásványi anyagok mennyiségének csak 10-20%-a szívódik fel az emberi szervezetben. A száj nyálkahártyáján keresztül történő bevitel esetén a felszívódási érték elérheti a 98%-os értéket. Ebből adódóan a folyékony formában lévő vitaminok és ásványi anyagok felszívódása lényegesen jobb. A tablettákban előfordul, hogy az emberi szervezet számára szükségtelen töltőanyagok, kötőanyagok, tartósítószerek és egyéb anyagok mennyisége nagyobb, mint a hasznos tápanyagoké, ami feleslegesen kerül a szervezetbe.

Az új generációs vitaminoknál ezért a hatóanyagok folyékony állapotban vannak lágyzselatin burokban, amelyek így hatékonyabban szívódhatnak fel a szervezetben. A lágyzselatint a szervezet könnyen meg tudja emészteni, nem terhelve meg a szervezetet.

KARÁCSONYI JÓKÍVÁNSÁGUNK:

Szeretettel Kívánunk Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt és mindehhez még…
JÓ KÖZÉRZETET!

dr. Varga Norman

ÚJ GENERÁCIÓS VITAMINCSALÁDUNK TAGJA:

JÓ KÖZÉRZET VITAMIN FOLYÉKONY KÖZEPES EBERGIA


1 napi adag 6 lágyzselatin burokban tartalmaz:
A-vitamin 10000 NE Inozitol 100 mg
D-vitamin 500 NE PABS 100 mg
E-vitamin 800 NE Kalcium 500 mg
C-vitamin 1500 mg Magnézium 250 mg
Citrus Bioflavonoidok 500 mg Kálium 45 mg
Acerola cseresznyepor 100 mg Cink 15 mg
P-vitamin 50 mg Vas 18 mg
Csipkebogyó 100 mg Mangán 4 mg
B1-vitamin 600 mg Réz 2 mg
B2-vitamin 100 mg Jód 225 µg
B3-vitamin 100 mg Króm 50 µg
Pantoténsav 100 mg Szelén 25 µg
B6-vitamin 100 mg Molibdén 25 µg
B12-vitamin 100 µg L-Glutaminsav 25 mg
Biotin 100 µg Bór 1,5 mg
Folsav 800 µg Vanádium 25 µg
Kolin 100 mg 72 féle nyomelem
Szója olaj 3608 mg.

 

„Szent-Györgyi Albert szerint a C-vitamint az élelmiszerboltokban kellene árusítani, kilós kiszerelésben a só, liszt és cukor mellett, mert egy nagy mennyiségben fogyasztandó alapvető élelmiszerről van szó.”

 

AJÁNDÉKOZZON JÓ KÖZÉRZETET SZERETTEINEK KARÁCSONYRA!

 

HÍRMONDÓ 2007. november

vitamin shop

Szeretettel Köszöntjük Kedves Olvasóinkat!

Hírlevelünk célja információkat eljuttatni Önhöz, az egészségesebb életmódról, illetve a helyes táplálkozás és a táplálkozást minőségileg kiegészítő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek használatáról.

Bemutatkozik a szakmai vezető:

Olyan vállalkozást szerettünk volna elindítani, amivel minél szélesebb körben tudunk segítséget nyújtani az embereknek az életmódjuk, közérzetük javítására.
Az egészségügyi statisztikákból világosan láttuk, hogy a környezetünkben élő emberek egészségi állapota folyamatosan romlott az elmúlt időszakban, aminek a mindennapos megnyilvánulása, hogy az emberek egyre fáradtabbak és ingerlékenyebbek.
Észrevettük a segélykiáltást, ami ott van a levegőben mindannyiunk körül. Azt a kiáltást, ami testünk és szellemünk segélykérése, miszerint gyökeresen kihasználjuk, és maximálisan feléljük erőforrásainkat. A mai ember életvitele alapján már nem visz be elég vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet a szervezetébe, ezért romlik a teljesítőképessége, fárad el hamarabb és betegszik meg könnyebben.
Mi azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy széles körben segítsünk az embereknek abban, hogy testileg és szellemileg egészségesebbé váljanak, jobb legyen a közérzetük, ennek köszönhetően magasabb életminőségen éljenek.

dr. Varga Norman


A LEGÚJABB TERMÉKÜNK:

JÓ KÖZÉRZET VITAMIN FOLYÉKONY ALAP ENERGIA

A készítményt nem csak a benne levő 106 összetevő mennyiségének arányos megválasztása teszi kiemelkedően hatékonnyá, hanem az alkalmazott tudományos publikáció:

a felszívódás és a hasznosulás képességét megnövelhetjük, ha a hagyományos szilárd tabletták, kapszulák helyett a vitaminokat folyékony formában juttatjuk a szervezetünkbe! Ezért a folyékony állapotú vitamint lágyzselatin burokba ágyaztuk, mely könnyen emészthető, így a tartalma hatékonyabban szívódhat fel!

„A vitamin olyan anyag, amely akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.”
Szent-Györgyi Albert

JÖJJÖN EL HOZZÁNK, JOBB LESZ A KÖZÉRZETE!