Kitüntető jog

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége emblémáját találhatják azon a termékeken, melyek az egészséges életmód, természetes gyógymódok, a holisztikus gondolkodásnak megfelelő békés, harmonikus élet megvalósításához nyújtanak segítséget.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége célja, hogy ebben az agyonvegyszerezett környezetben, anyagi és szellemi káoszban az egyszerű emberek egy támpontot kapjanak, mellyel saját és szeretteik egészsége megóvásáért, életük és környezetük jobbá tételéért tehetnek valamit, legyen választási lehetőségük.

A 106 féle hasznos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet oldott állapotban tartalmazó, tartósítószer mentes, könnyen lenyelhető Folyékony Alap Energia, Közepes Energia és Nagy Energia kiérdemelte, hogy a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elnöksége döntése értelmében használhatják a Szövetség emblémáját és ajánlását.

A szövetség emblémája és ajánlása használatára való jog elnyeréséről további információk a 20/360-9560 telefonszámon vagy a tgyszov [kukac] mail.datanet.hu e-mail címen.

(A http://www.termeszetgyogy.webzona.hu/Kituntet_jog.htm oldalon megjelent írás alapján.)