TÖKÉLETES TISZTASÁG MÉRGEK NÉLKÜL! MOSÓDIÓ ÉS TÁRSAI

vitamin shop
TÖKÉLETES TISZTASÁG MÉRGEK NÉLKÜL!
MOSÓDIÓ ÉS TÁRSAI

MOSÓDIÓ
A mosódió egy teljesen természetes, bőr- és környezetbarát növényi anyag. Ez a lenyűgöző kis mosódió héj saponint tartalmaz, amelyet tisztításra használhatunk. Nem csak mosáshoz, de gyümölcsökhöz, a konyhában, háziállatokhoz és még sok minden máshoz is!

Hogyan működik?
A mosódió héj saponin tartalma kioldódik, amikor vízzel találkozik. A saponin felület aktív anyagként hat. Megtöri a víz felületi feszültségét, és segít a szennyeződés és az olajos foltok eltávolításában. Lényegében ugyanilyen elven működnek a normál mosószerek is, de most vegyszerek nélkül is moshat! NEM TARTALMAZ SEMMILYEN KÁROS VAGY KÖRNYEZETSZENNYEZŐ ANYAGOT ÉS 100%-BAN LEBOMLIK!
A mosódió különösen BŐRBARÁT. A mosódió 100%-ban természetes, mentes a mesterséges vegyszerektől és hipoallergén. Csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben (neurodermitis, ekcéma, pikkelysömör) szenvedők számára is kitűnő mosószer. Azoknak is nagyszerű választás, aki azokra a színezőanyagokra, parfümökre és vegyszerekre érzékenyek, amelyeket a legtöbb kereskedelmi mosószerben találhatunk.
A mosódió PÉNZTÁRCA-BARÁT. Egy adag (6-8 darab) mosódióval legalább 2-3-szor, de akár 4-szer is moshatunk, így fél kilónyi mosódió-héj akár 100-120 mosáshoz is elég, ez heti 4 mosás esetén fél évre elegendő!
A mosódió nem csodaszer, de az általános szennyeződések (sár, ketchup), enyhébb zsírfoltok ellen kiváló, és fehérítő / folttisztító porral a szagokat is eltünteti. A komolyabb foltokhoz (pl. fű, vér, olaj) is adalékokat kell használni.

Felhasználása sokrétű, a mosáson kívül - különböző módon elkészítve – egyéb célokra is felhasználhatjuk a háztartásban: mosogatáshoz, mosdáshoz, hajmosáshoz, autómosáshoz, felmosáshoz, sőt házi kedvenceink (kutya, macska) fürdetéséhez, kíméletesen tisztít, nem szárítja ki a bundájukat. Hatásos a levéltetvek ellen is. Régóta használják természetes rovarűző hatása miatt, akár a mosógépből leeresztett vizet is kipermetezheti.

AKTÍV OXIGÉNES FEHÉRÍTŐ
Környezetbarát fehérítő és folteltávolító aktív oxigénnel. Feloldja a szerves foltokat (tea, vér, kávé, fű, gyümölcs, vörösbor), megakadályozza és eltávolítja a fehér és világos anyagok, és függöny beszürkülését. Fehér mosásnál fehérítőként szolgál, ellenben a színes ruhákat sem fakítja ki, mivel működése az aktív oxigén szerves foltokat színtelenítő hatásán alapul. Az eredeti összetevőkre: szódára, vízre és aktív oxigénre bomlik. CSÍRA-ÉS BAKTÉRIUMÖLŐ HATÁSÚ (pl. ágyneműn, alsóneműn, pelenkán). Környezetbarát, nem tartalmaz optikai fehérítőt, klórt és foszfátot.

MOSÓSZÓDA
A mosószóda egy sokoldalú, KÖRNYEZETBARÁT tisztítószer. Nagyszerű alternatívája a drága súroló- és mosószereknek.
A mosószóda általános VÍZLÁGYÍTÓ-, ÁZTATÓ-, ZSÍROLDÓ-, ÉS TISZTITÓSZER.
Kitűnően használható a mosódióval való mosáshoz, valamint áztatáshoz, hagyományos mosáshoz, mosogatáshoz, takarításhoz. Igen kis mennyiség is elegendő belőle. Olcsó, hatékony és környezetbarát, előállítása során nem keletkeznek káros melléktermékek, továbbá kiválóan helyettesítheti a foszfát tartalmú tisztítószereket.
BŐRBARÁT, nem allergizál. Alkalmazásánál azonban gumikesztyű használata ajánlott, mert szárítja a bőrt!

SZÓDABIKARBÓNA
Nagyanyáink jól bevált, sokoldalú háztartási csodaszere, a szódabikarbóna az egyik legjobb ÖKO-TISZTÍTÓSZER. A szódabikarbóna meleg vízben jól oldódó, enyhén lúgos anyag, egy maximálisan környezetbarát és ártalmatlan szer. Kitűnően használható súrolószerként, szagtalanításra, dugulás-elhárításra és fehérítésre.
Fehér ruhák mosódióval való mosásnál is használhatjuk természetes fehérítőként a beszürkülés megakadályozására.LEGYEN TISZTASÁG AZ ÖN KÖRNYEZETÉBEN IS…MÉRGEK NÉLKÜL!