"AZ EGÉSZSÉG ÉS A JÓ KÖZÉRZET"

vitamin shop
Milyen termékeket fogyaszt?
GMV Könnyen Lenyelhető Alap Energia, GMV Kalcium-magnézium D-vitaminnal, Now Foods Spirulina, Now Foods Lecitin és most kezdtem el szedni a DBH Zöldkagyló-kivonat-ot.
Mikor kezdte el fogyasztani?
2008. júliusában az Alap Energiát és a KalMag-ot. Ez év január 2o-a után a Spirulinát és a Lecitint. És január 28-án a Zöldkagylót.
Rendszeresen szedi?
Igen.
Mi alapján választotta ezeket termékeket?
Az Alap Energiát a fodrászom ajánlotta. Közben volt egy Lyme-kóros kullancscsípésem, amikor nagyon görcsölt a lábam és az interneten találtam rá "NormaNatura" vitaminhiány elemzés c. rovatra, ahol kielemezték a beküldött értékeimet. Így kerültem internetes kapcsolatba Dr. Varga Norman doktorral, aki nagyszerű és hasznos tanácsokkal látott el és azóta is bármilyen problémám van készségesen segít, hogy el tudjam kerülni a gyógyszeres kezelést.
Mi a nyeresége a készítmények szedésével?
Az egészségem, a jó közérzetem és egy orvosba vetett hitem.
Mi a tapasztalata a termékekkel kapcsolatosan?
Amióta az Alap Energia vitamint szedem, feltűnően sok energiám van, nagyon jó a vitalitásom. Van három unokám, akik 8-4-3 évesek, tehát mindig közösségben vannak és sorba kapják el a fertőző betegségeket. Ilyenkor mint nyugdíjas nagymama, én vagyok velük, tehát szükség van az energiára. Pl. Mielőtt nem szedtem az Alap Energia vitamint, sokkal kevesebb erőm volt a gyerekekkel egész nap foglalkozni. Most meglepően bírom a terhelést. Másrészt a gyerekektől nem kapom el folyton a betegségeket, ami előzőleg rendszeres volt. Most karácsony környékén észleltem, hogy magasabb a vérnyomásom a szokottnál. E-mailben kérdeztem a doktor úrtól, mi lehetne a megoldás? Lecitint és Spirulinát javasolt. Bizony az előzőleg mért 150-180 közötti számok pár nap elteltével 133-145-re csökkentek. Bízom benne, egyenlőre nem kell gyógyszert szedni, mert ez már így talán megfelelő jó a közérzetem. Nyáron a kullancscsípéskor a vitaminhiány elemzés kitöltésekor is doktor úr adott tanácsot, hogy az Alap Energia vitamin mellé szedjek még KalMag-ot és az antibiotikum szedés miatt pedig probiotikumot, bélflóra védőt. És csak köszönni tudom, hogy a 60 ezer mg antibiotikum beszedése után sem volt semmilyen kellemetlen tünet, amit az ismerőseim jósoltak.
Szedett-e korábban már hasonló összetételű és mennyiségű készítményt?
Igen, szedtem egy másik fajta, tablettás multivitamin csomagot, de az nagyon sok darabból álló nagyméretű tabletta volt, ezért abba is hagytam.

Ha igen, milyen előnyt talált a termékünkben?
Igen előnyős, mert könnyen lenyelhető és ha utazik az ember, akkor is könnyen kezelhető az 1 levél napi adag.
Egyéb megjegyzés:
Mindenkinek jó szívvel ajánlhatom bármilyen egészségügyi gondja van -és nem szeretne a gyógyszerek fogságába kerülni-, hogy kérje ki dr. Varga Norman tanácsát. Bizonyára tud megfelelő lehetőséget tanácsolni. ÉN NAGYON HISZEK A "NORMANATURA" Vitamin szaküzlet termékeiben és a mögötte lévő szakmai tudásban. Köszönöm Doktor Úr!

Beküldő: Nagy Ilona, Győr.

GMV=Good Mood Vitamin. Jelentése: Jó Közérzet Vitamin.
DBH=Deep Blue Health. A Zöldkagyló-kivonat gyártója.

Felhívjuk tisztelt Olvasóink figyelmét, hogy az alábbiakban fogyasztóink véleményét teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, mely véleményközlés nem minősül reklámnak, azok tartalmáért a NormaNatura Vitamin szaküzlet nem vállal felelősséget. Véleményt csak olyan fogyasztónktól közlünk, aki véleményét ellenőrizhető fogyasztói levél formájában küldte meg részünkre, vagy üzletünkben írta le személyesen. Ezen fogyasztók nevével, címével rendelkezünk, viszont az aláírásában, csak az adott fogyasztó által engedélyezett formájú aláírás szerepel.