Zöldkagyló kivonat 500 mg

AKCIÓ! 500 mg 5:1 zöldkagyló-kivonat, megfelel 2500 mg friss zöldkagylónak - 100 kapszula
porcplus_dbh_zoldkagylo_kivonat_500_ mg_100x.jpg
Kedvezmények: 

1-2 db 6.500 Ft - egységár: 65 Ft
3-4 db 6.300 Ft - egységár: 63 Ft
5+ db 6.000 Ft - egységár: 60 Ft

Egységár: 
65 Ft/darab
Eladási ár: 6.500 Ft
  
A glükozaminoglikán (GAG) természetes anyag, segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Statikai szerepe mellett mint tápanyag is szolgál: egy része folyamatosan elhasználódik. Esszenciális anyag, mert a szervezet saját maga nem állítja elő, ezért elengedhetetlen a rendszeres pótlása.
A GAG kis mennyiségben a legtöbb táplálékban megtalálható, azonban igazán gazdag forrása az új-zélandi taréjos zöldkagyló, aminek több mint 13 % a glükozaminoglikán tartalma.
A kivonat az új-zélandi tarajos zöldkagyló lágy kagylótestéből készül, a héj nélkül. Egy kapszula tartalma 2500 mg friss zöldkagylónak felel meg. 1 kapszula glükozaminoglikán tartalma 87,5 mg.
A glükozaminglikán növeli a kötőszövetek, mint a például a porcok, inak, szalagok, ízületi tokok rugalmasságát, így csökken azok sérülékenysége. Összetevői fokozzák az ízületek kenését, csökkentik a kopást, gyulladást, az ízületi fájdalmakat, valamint növelik az érintett ízületek mozgathatóságát, tornagyakorlatok elviselhetőségét. Képes megállítani az ízületek romlási folyamatát, alapot ad az ízületekben lévő kötőszövetek regenerációjához, hozzájárul az új porc növekedéséhez. Optimalizálja a sejtek közti víztereket, ezáltal biztosítja a sejtek tökéletes működéséhez szükséges élettani feltételeket.
Segítséget jelent sérülések gyógyításában, töréseknél és általában hátfájásnál, oszteoporózisnál. Artrózis és artritisz gyógyítása során is eredménnyel alkalmazható.
Cukorbetegek is szedhetik!
Figyelem! Halra, puhatestűekre, tengeri kagylóra érzékeny egyének számára nem ajánlott!
Felhasználási javaslat: 1-2 kapszula naponta.
A napi mennyiség erős igénybevétel, sportolók, túlsúly esetén legfeljebb a kétszeresére növelhető.
Gyártó: DBH Pharmaceuticals Ltd., New Zealand.
Olvasásra ajánlott:
Összetétel 1 kapszulában:
Glükózaminoglikán 87,5 mg
További ajánlataink: 

Dr. Lenkei Gábor - Cenzúrázott egészség

Free Choice Books Kiadó - AKCIÓ!
Hogyan és miért akadályozza meg a gyógyszeripar, hogy Ön egészséges legyen? Hogyan hoznak létre mesterségesen betegségeket? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel? Orvos ilyen őszintén talán még sosem beszélt.
cenzurazott_egeszseg.jpg
Egységár: 
1.000 Ft
Eladási ár: 1.000 Ft