Multi Liquid Plusz (180) ÚJ

Multivitamin - 180 lágyzselatin kapszula
Liquid Multi Plusz.jpg
Egységár: 
55,27 Ft/darab
Eladási ár: 9.950 Ft
A Liquid Plusz vitamincsomag a Vitaking terméke. Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.
A korábbi változathoz képest tartalmaz még plusz ginzenget, zöld teát és luteint is, a lendületesebb és aktívabb mindennapokért.
A koreai ginzeng és a zöld tea is kiváló energetizáló tápanyag. A ginzengről tudományosan igazolt tény, hogy rendszeres fogyasztása hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. A zöld tea pedig koffeintartalmának köszönheti, hogy energiával tölti fel a szervezetet.
A kapszulákban található lutein segiti a szem egészségének fenntartását. A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga, ezért rendkívül fontos rendszeres fogyasztása. Hiányában sérülhet a szem egészsége.
A gélkapszulák egyedülállóan nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.
Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Kinek ajánljuk?

Akik az átlagosnál többet dolgoznak, akár fizikai, akár szellemi területen. Hobbi sportolóknak, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akik az átlagosnál fáradékonyabbak, vagy nagyon sokat kell tanulniuk.
Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. A Liquid Plusz vitamincsomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.


Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával.
Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

A termék ginzenget tartalmaz, aminek fogyasztása nem javasolt a terhesség első harmadában és a szoptatás alatt. Ez idő alatt a Vitaking Multi Plusz csomagot és a Gyömbért ajánljuk és azt, hogy beszéljen az orvosával, aki a terhességét felügyeli.

Alkalmazási javaslat: 1 lágyzselatin kapszula naponta étkezés közben.
A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Összetétel 1 lágyzselatin kapszulában:
A-vitamin (retinil-palmitát) 1666 NE
C-vitamin 250,85 mg
D-vitamin (kolekalciferol) 333,3 NE
E-vitamin (d-alfa-tokoferol-acetát) 133,33 NE
B1-vitamin (thiamin-mononitrát) 33 mg
B3-vitamin (niacinamid) 16,66 mg
B2-vitamin (riboflavin) 13 mg
B5-vitamin (pantoténsav) 13,66 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 8 mg
B10-vitamin (paba) (para-amino-benzoésav) 16.66 mg
B12-vitamin (cianokobalamin) 16,66 mcg
B7-vitamin (biotin) (d-biotin) 8,5 mcg
Cink (cink-oxid) 2,5 mg
Folsav 133,33 mcg
Inozitol 16,66 mg
Kalcium 101,5 mg
Kálium (kálium-klorid) 4 mg
Kolin 16,66 mg
Króm (krómium-klorid-hexahidrát) 8,33 mcg
L-glutaminsav hidroklorid 4,16 mg
Magnézium (magnézium-oxid) 41,66 mg
Mangán (mangán-glükonát-dihidrát) 0.66 mg
Réz (réz-szulfát) 333,33 mcg
Szelén (nátrium-szelenát) 4,2mcg
Vas (vas-fumarát) 3 mg
Biotin 13,66 mg
Lutein 2 mg
Molibdén 4,33 mcg
Panax ginzeng kivonat 13 mg
Zöld tea kivonat 17,5 mg
Összetevők: szója olaj, zselatin, kalcium-aszkorbát-dehidrát, nedvesítőszer, glicerin, kálium-karbonát, tiamin-monohidrát, zöldtea kivonat, d-alfa-tokoferil-acetát, magnézium-oxid, édesítőszer:méhviasz, lecitin, piridoxin-hidroklorid, d-calcium-pantotenát, víz, para-amino-bezolsav, kolin-bitartrát, riboflavin, niacinamid, inozitol, lutein, kálium-klorid, panax-ginzeng kivonat, L-glutaminsav-hidroklorid, színező anyag:vas-oxid, vas-fumarát, cink-oxid, cianokobalamin, nátrium-szelenát, retinil-palmitát, mangán-glükonát, réz-szulfát, folsav, kolekalciferol, krómium-klorid, biotin.

További ajánlataink: 

Multi Liquid Alap (180) ÚJ

Multivitamin - 180 lágyzselatin kapszula
Komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.
OÉTI notifikációs szám: 14942/2014.
Liquid multi alap.jpg
Egységár: 
40 Ft/darab
Eladási ár: 7.200 Ft