Dr. Lenkei Gábor - Cenzúrázott egészség

Free Choice Books Kiadó - AKCIÓ!
cenzurazott_egeszseg.jpg
Egységár: 
1.000 Ft
Eladási ár: 1.000 Ft
 

Hogyan és miért akadályozza meg a gyógyszeripar, hogy Ön egészséges legyen? Hogyan hoznak létre mesterségesen betegségeket? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel? Orvos ilyen őszintén talán még sosem beszélt.
"Ez könyv válaszokat tartalmaz. Válaszokat olyan kérdésekre, amelyeket Dr. Lenkei Gábor, egy orvos tett fel önmagának, mert nem értette, miért nem tud gyógyítani az orvostudomány.
A cenzúra azt jelenti: "gondolat-rendőrség". Azt jelenti, hogy valakik eldöntik, megszabják, miről tudhatunk és minek kell ismeretlennek maradnia számunkra. "Ha ez a könyv sci-fi lenne, lehetséges, hogy nemsokára ünnepelt, népszerű író lennék. Még a kritikusok is dicsérnék a szárnyaló fantáziámat. Az a probléma, hogy ez itt a valóság."
- Dr. Lenkei Gábor.

Nyelv: magyar.
Kiadó: Free Choice Books Kiadó.
Kötésmód: kemény borítós.
Oldalszám: 236 oldal.
További ajánlataink: 

NOW C-500 mg vitamin komplex

AKCIÓ! 500 mg C-vitamin bioflavonoiddal, csipkebogyóval és rutinnal - 100 vega tabletta
A C-vitamin csodálatos tápanyag, amely fokozza az immunrendszer működését, csökkenti az influenza és a megfázás lefolyásának idejét, enyhíti az allergiás megbetegedések tüneteit, mérsékli a stresszhatások káros következményeit, fokozza a termékenységet, védi a csontokat és ízületeket, segít a vérnyomás– és a koleszterinszint normalizálásában, megőrzi bőrünk fiatalságát.
OÉTI notifikációs szám: 3863/2008.
now_foods_c500_vitamin_komplex.jpg
Egységár: 
26,5 Ft/darab
Eladási ár: 2.650 Ft