Multi Liquid Alap (180)

Multivitamin - 180 lágyzselatin kapszula
Liquid multi alap.jpg
Egységár: 
42,7 Ft/darab
Eladási ár: 7.690 Ft
Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.

Mi van a csomagban?

A Liquid Alap vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. Egy csomagban 6 doboz található. Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.

A gélkapszulák egyedülállóan nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy Ön bárhová magával tudja vinni.

Kinek ajánljuk?

Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra. Komolyabb szellemi terhelés esetén válassza inkább a Multi Liquid Plusz termékünket.

Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. Az Alap csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával.
Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

OÉTI bejegyzési szám: 14942/2014

Napi ajánlott mennyiség: 3 gélkapszula étkezés közben. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől elzárva tartandó!

Összetétel 1 lágyzselatin kapszulában:
A-vitamin (retinil-palmitát) 1666 NE
C-vitamin 166,666 mg
D-vitamin (kolekalciferol) 333,3 NE
E-vitamin (d-alfa-tokoferol-acetát) 67 NE
B1-vitamin (thiamin-mononitrát) 33 mg
B3-vitamin (niacinamid) 8,333 mg
B2-vitamin (riboflavin) 8,333 mg
B5-vitamin (pantoténsav) 8,333 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 8 mg
B10-vitamin (paba) (para-amino-benzoésav) 8,333 mg
B12-vitamin (cianokobalamin) 8,333 mcg
B7-vitamin (biotin) (d-biotin) 8,5 mcg
Cink (cink-oxid) 2 mg
Folsav 133,33 mcg
Inozitol 16,66 mg
Kalcium 91 mg
Kálium (kálium-klorid) 4 mg
Kolin 16,66 mg
Króm (krómium-klorid-hexahidrát) 8,33 mcg
L-glutaminsav hidroklorid 4,16 mg
Magnézium (magnézium-oxid) 41,66 mg
Mangán (mangán-glükonát-dihidrát) 0.66 mg
Réz (réz-szulfát) 333,33 mcg
Szelén (nátrium-szelenát) 4,2mcg
Vas (vas-fumarát) 3 mg

Összetevők: szója olaj, zselatin, kalcium-aszkorbát-dehidrát, nedvesítőszer, glicerin, kálium-karbonát, tiamin-monohidrát, zöldtea kivonat, d-alfa-tokoferil-acetát, magnézium-oxid, édesítőszer:méhviasz, lecitin, piridoxin-hidroklorid, d-calcium-pantotenát, víz, para-amino-bezolsav, kolin-bitartrát, riboflavin, niacinamid, inozitol, lutein, kálium-klorid, panax-ginzeng kivonat, L-glutaminsav-hidroklorid, színező anyag:vas-oxid, vas-fumarát, cink-oxid, cianokobalamin, nátrium-szelenát, retinil-palmitát, mangán-glükonát, réz-szulfát, folsav, kolekalciferol, krómium-klorid, biotin.

További ajánlataink: 

Multi Liquid Alap (30) ÚJ

Multivitamin - 30 lágyzselatin kapszula
Komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.
OÉTI notifikációs szám: 14942/2014.
Liquid_multi_vitaminkiraly.jpg
Egységár: 
52,66 Ft/darab
Eladási ár: 1.580 Ft